Hoe onderhouden en inspecteren wij uw dak?

Er zijn een aantal manieren waarop wij uw dak onderhouden:

Zorgvuldig dakonderhoud

Rommel op het dak of bladeren, takken en aanslag in de goten, lijkt vrij onschuldig. Toch kan dit leiden tot lekkage en waterschade. Om uw dak goed te
houden, is het dan ook belangrijk dat u uw dak onderhoudt en laat inspecteren. Door dakreparaties tijdig uit te laten voeren, voorkomt u in de toekomst onnodig
hoge kosten. Wij beschikken over de juiste materialen, gereedschappen en vakkennis om dergelijke problemen te voorkomen.

Boek een inspectie

Uw dak inspecteren

Natuurlijk kunt u zelf proberen om uw dak te inspecteren om te zien of er een gedeelte vervangen moet worden. Hierbij moet u echter wel zeker wetend at u helemaal niets overslaat. Wij hebben speciale apparatuur om een goede en volledige inspectie uit te voeren. We sporen lekkages op en kijken of er kieren tussen de naden zijn waar vocht doorheen komt.

Een dak schoonmaken

Behalve dat het er netter uitziet, geeft een schoon dak ook minder kans op lekkage. Wij verwijderen mos en algen waardoor de levensduur van uw dak ook verlengt. Uw dak is dan namelijk minder vatbaar voor mos en de vochtoverlast die hier bijkomt. De bovenlaag van uw dak kan namelijk kwetsbaar worden door de aantasting van het mos en de algen.