Reparatie van uw dak nodig?

Als uw dak schade heeft opgelopen, dan wilt u hier niet te lang mee blijven zitten. Zelfs de kleinste beschadiging kan grotere schade tot gevolg hebben.

De meeste huizen zijn goed bestand tegen een flinke regenbui. Toch is het niet ongebruikelijk dat er na een goede stormvloed beschadiging uw dak beschadigd is. Als er vochtvlekken ontstaan op uw muur of plafond, dan moet u hier direct actie op ondernemen. Wij herstellen uw dak binnen 24 uur. Dit geldt zowel voor
platte als schuine daken. We gebruiken de juiste materialen om ervoor te zorgen dat uw dak weer als nieuw is.

Bovendien weet u bij ons direct waar u aan toe bent. Wij geven u vooraf een factuur, zodat u achteraf niet voor onverwachte kosten staat. Wij zijn 24
uur per dag, 7 dagen per week, bereikbaar zodat u zelfs in spoedgevallen contact met ons kunt opnemen.

Waarom schakelt u ons in voor uw dakonderhoud?

Het is niet altijd even eenvoudig om schade of lekkage aan een dak op te sporen. Als u een schuin dak heeft, dan kan het water binnenlopen via een scheur en vervolgens naar beneden zakken. Bij een mooie vertimmering is dit nog slechter op te merken. Het vocht kan dan te zien zijn op een andere plek dan waar de daadwerkelijk lek zit. 


Als u ook dakisolatie heeft, dan is het isolatiemateriaal hoogstwaarschijnlijk ook doordrenkt. Dit kan de illusie geven dat een groot deel van uw dak reparatie nodig heeft. Wij hebben jarenlange ervaring bij het opsporen van lekkages, en kunnen daarom het beste de staat van uw dak controleren.

Preventief dakonderhoud

Het is verstandig om regelmatig dakonderhoud uit te voeren. Wij bieden een uitstekende dienst waarbij we preventief onderhoud en inspecties uitvoeren om ervoor te zorgen dat u niet ineens voor een spoedreparatie, en de daarbij horende kosten, komt te staan.

Preventief onderhoud